Libéma neemt Golf De Gulbergen in Mierlo over

Libéma heeft Golf De Gulbergen overgenomen van Attero. Daarnaast heeft Libéma de eeuwigdurende erfpacht en de gebouwen op het terrein overgenomen van MRE. Voor de golfers verandert er weinig.

Het beheer van de golfbaan wordt voortgezet door Gulbergen BV. De golfvereniging en academie kunnen, net als individuele sporters, gewoon gebruik blijven maken van de banen.

Kansen
De naastgelegen dierentuin Dierenrijk is al sinds 2004 in eigendom van Libéma. Dirk Lips, directeur van Libéma, kent daardoor de baan heel goed: “We zijn hier al twintig jaar actief, kennen de regio en weten wat er speelt. We zien heel veel kansen voor deze baan. Het is een schitterend terrein met niet alleen het hoogste punt van Brabant, maar ook nog eens de mooiste hole van de provincie, met 45 meter hoogteverschil.”

Het dagelijks bestuur van MRE is blij met de ontwikkeling, omdat hiermee een gevestigde Brabantse leisure onderneming de potentie van Gulbergen onderstreept. Dat biedt ook kansen om andere initiatiefnemers te prikkelen kansen in het gebied te verkennen, die bijdragen aan de ontwikkelvisie voor een levendig groen stadspark.

Kennis en expertise
Robine van Gerwen, manager van Golf De Gulbergen is eveneens blij met de nieuwe eigenaar. “Met deze overname worden we onderdeel van een van de grootste leisure-ondernemingen van Nederland. Het is fijn om straks gebruik te kunnen maken van zoveel kennis en expertise. Ik kan niet wachten om samen de baan nog verder te ontwikkelen.”

Kijk op de website van Libéma voor meer informatie

Full name
Job title, Company name
Terug